Головна

Інформація

Новинки

Переглянуті товари

Виробники

Наші магазини

Компресорний небулайзер для дітей Little Doctor LD-212C

Новий

Новий дитячий компресорний інгалятор з веселим дитячим дизайном - плюшевим зайчиком намальованим на приладі і яскравими веселими кнопками. 

Детальніше

1 690,00 грн.

Інформація

<think_text>

Дитячий компресорний небулайзер Little Doctor LD-212

Новий компресорний небулайзер Little Doctor для дітей і дорослих. Цей небулайзер відрізняється веселим і оригінальним дизайном, який дозволить Вам перетворити лікування дитини в захоплюючу гру. Компресорний небулайзер працює досить тихо і не злякає дитину, а довга з'єднуюча трубка дозволяє прибрати прилад подалі і робити інгаляції сплячій дитині. Небулайзерная камера легка і може оброблятися окропом для дезінфекції (див. інструкцію).

У комплекті є всі розміри масок: мала дитяча - для грудних дітей, дитяча - для дітей старшого віку і доросла - для дорослих. Додатково в комплекті є два мундштука для інгаляцій через рот - великий і малий і дві насадки для носа (канюлі), також доросла та дитяча.

Для найбільш ефективного лікування відповідно до вимог європейських організацій охорони здоров'я в комплекті поставляються розпилювачі (відбійники) для різних відділів дихальних шляхів. Інгаляції різних відділів легень засновані на простому принципі: більш дрібний аерозоль глибше проникає в легені, в той час як більший залишається у верхніх дихальних шляхах. Таким чином, вибираючи потрібний розпилювач, Ви вибираєте, який відділ дихальних шляхів буде інгалюватись. Це гарантує, що ліки потраплять саме в потрібну область і одужання буде якнайшвидшим.

Ось деякий перелік хвороб та відповідних розпилювачів:

  • Червоний розпилювач C - переважно для верхніх дихальних шляхів, використовується при таких захворюваннях: синусит, ларингіт, ГРВІ і так далі.
  • Синій розпилювач B - універсальний, з равомерним розподілом по верхнім і нижнім відділам дикательних шляхів, підходить при випадках трахеїту і тому подібних.
  • Жовтий розпилювач A найкраще впливає на нижні відділи дихальних шляхів, ліки потрапляють прямо в легені, минаючи носоглотку. Найкраще підходить для лікування бронхіту, астми та інших подібних захворювань.

Таким чином цей компресорний небулайзер можна назвати кращим помічником для дітей і дорослих, який допоможе впоратися з усіма інфекційними захворюваннями і застудою. Приємним моментом є і ціна інгалятора, яка складає грн, інгалятор вийшов доступний і надійний. Сам інгалятор компактний і економний, час безперервної інгаляції становить 20 хвилин, споживана потужність - 60 Вт. Гарантійний термін становить три роки з дня продажу.

Компресорний небулайзер для дітей Little Doctor LD-212C - Характеристики
Розпилювачі
  • Для верхніх дихальних шляхів, Для нижніх дихальних шляхів, Універсальний
Маски
  • Доросла, Дитяча, Мала дитяча
Тип небулайзера
  • Компрессорний
Живлення
  • Від мережі
Час безперервної інгаляції
  • До 20 хвилин

Відгуки

Наразі коментарі відсутні.

Написати відгук

Компресорний небулайзер для дітей Little Doctor LD-212C

Компресорний небулайзер для дітей Little Doctor LD-212C

Новий дитячий компресорний інгалятор з веселим дитячим дизайном - плюшевим зайчиком намальованим на приладі і яскравими веселими кнопками. 

30 других товаров этой категории: