Головна

Інформація

Новинки

Переглянуті товари

Виробники

Наші магазини

Компресійні медичні профілактичні колготи Tiana з компресією 18-21 мм рт.ст., 140 ден,

Новий

Параметри товару
Виробник: Tiana (Італія)
Вид: Компресійний медичний профілактичний колготок з компресією
Розмір: 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Колір: Чорний , Бежевий

Детальніше

680,00 грн.

Інформація

Опис: Компресійні медичні профілактичні колготки з компресією 18-21 мм рт.ст., 140 ден, рекомендуються для профілактики варикозного розширення вен, лікування сітчастого варикозу. Створює режим правильного фізіологічного тиску, найбільшого в нижній частині гомілки, який поступово зменшується до стегна, допомагаючи тим самим правильній циркуляції крові і перешкоджаючи венозному застою і знімає зайве навантаження з серця. Завдяки дії мікромасажу, ноги мають здоровий і відпочилий вигляд навіть після тривалого дня.

Компресійний трикотаж з компресією 16-18 мм рт.ст., 18-21 мм рт.ст. покращує циркуляцію міжтканинної рідини, таким чином ноги не набрякають, зникає синдром «важких ніг». Носіння такого виду трикотажу при варикозному розширенні вен призводить до звуження діаметра вен, покращує їх роботу і позитивно позначається на перебігу хвороби і загальному самопочутті. Внаслідок носіння компресійного трикотажу посилюється активність крові, що важливо для лікування тромбів, тому такий вид компресійного трикотажу призначають для профілактики тромбозу, особливо в групах ризику.

Також рекомендується при функціональної флебопатії (комплекс симптомів венозного застою: болі, важкість у литкових м'язах, втома кінцівок, невеликої набряклості дистальних відділів гомілки до кінця робочого дня у осіб без клінічних і виражених ознак ураження венозної системи) і при лімфостазі (компресійний трикотаж при лімфостазі допомагає не тільки нормалізувати відтік лімфи, а й значно зменшує набряклість ніг). Рекомендується людям з проявами судинної сіточки, незначними судинними «зірочками», незначним випиранням вен нижніх кінцівок, нічними судомами, при відчутті болю при ходьбі і загальної ломоти в ногах.

Також компресійний трикотаж з компресією 16-18 мм рт.ст., 18-21 мм рт.ст.рекомендований людям з надмірною вагою, при спадкової схильності до варикозного розширення вен, людям з тривалою сидячою або стоячою роботою. Призначається мандрівникам, спортсменам, стюардесам і пілотам, вагітним жінкам і людям які ведуть малорухливий спосіб життя.

Компресійні панчохи медичні профілактичні з компресією  13-15 мм рт.ст., 70 ден, Тип 830 (чорний), 835 (бежевий) 5

Відгуки

Наразі коментарі відсутні.

Написати відгук

Компресійні медичні профілактичні  колготи Tiana з компресією 18-21 мм рт.ст., 140 ден,

Компресійні медичні профілактичні колготи Tiana з компресією 18-21 мм рт.ст., 140 ден,

Параметри товару
Виробник: Tiana (Італія)
Вид: Компресійний медичний профілактичний колготок з компресією
Розмір: 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Колір: Чорний , Бежевий

30 других товаров этой категории: